Sinulla ei ole valittuja tuotteita.

Search Advanced Close

HAGS aurinkosuojat

Aurinkosuojavarjomme estävät jopa 96% UV-säteistä ja ne on valmistettu kestämään äärimmäistä tuulta, lunta ja rakeita. Näiden nykyaikainen estetiikkansa sulautuu sekä kaupunkiympäristöön että luontoon.

Suojaa ulkotiloihin Shade aurinkosuojavarjoilla

Fabric shade structures on outdoor seating area

Shade Structures™ on johtava auringonsuojia valmistava yritys, jolla on yli 25 vuoden kokemus alalta. Shade Structures™ aurinkosuojahankkeessa huolehdimme koko projektista teknisen-, suunnittelu- ja asennusosastomme avulla. Vuosien varrella asiakkainamme ovat olleet mm. kunnat ja kaupungit, koulut, urheilukeskukset, ostoskeskukset, hotellit, lentokentät, kuljetusasemat ja muut ulkotiloja hallinnoivat yritykset.

  • Rakenteemme torjuvat jopa 96% auringon UV-säteistä, vähentäen merkittävästi haitallista ihovaikutusta ja aikaansaaden miellyttävän lämpötilan.
  • Mallistomme sisältää suuren valikoiman tuotteita, joiden kankaiden ja teräsrakenteiden värit on valittavissa laajasta värivalikoimasta.
  • Mikro-rei'itetyt polyeteenikudokset mahdollistavat ilman kierron ja estävän lämmön loukkuun jäämisen.
  • Kankaat ovat helposti puhdistettavia ja vaativat minimaalista huoltoa. Niiden puoliintumisaika on 12-14 vuotta ja ketjuliitosten teflonsuojus estää kangasta kuoriutumasta tai repeytymästä.
  • Ne ovat suunniteltu kestämään voimakkaita tuulia ja jopa lunta.
  • Niillä on 10 vuoden takuu.

Värivaihtoehdot

Kankaat

Shade structures

Teräsrakenne

Shade structures for outdoor spaces

Tutustu mallistoomme

Hip

HIP sarjan tuotteet ovat erittäin kustannustehokkaita ja ovat ihanteellisia varjostamaan monenlaisia alueita, mukaan lukien uima-allasalueet, leikkitilat, istuinalueet ja monia muita ulkoalueita. Katossa on puhtaat ja suorat linjat, jotka sulauttavat sen ympäröivien rakennusten ja rakenteiden muotoihin.

Superspan Hip

Super Span -rakenteet on saatavana kooltaan jopa 15 m saakka ja ovat ideaalisia sekä pienten että suurien leikkialueiden varjostamiseen. Katossa on puhtaat ja suorat linjat, jotka sulauttavat sen ympäröivien rakennusten ja rakenteiden muotoihin.

Single Post Pyramid

Single Post Pyramid varjot antavat maksimissaan miltei 19 m2 suojan ainostaan yhdellä keskitolpalla.

Single Post Cantilever

Single post Cantilever -katoksessa on yksi tolppa, joka sijoittuu varjon reunalle. Tämän johdosta aurinkosuojan alle voidaan sijoittaa esim. istuimia ja pöytiä tai rantatuoleja, tarjoten suojaa esim. tapahtumapaikoille tai vesi- ja huvipuistoihin sekä rannoille.

Wave

Wave -katoksen innovatiivinen aaltomainen rakenne on suunniteltu kuvastamaan aallon harjaa ja aallon pohjaa. Muotonsa johdosta nämä katokset ovat ihanteellisia vesiaiheisten tilojen, esim. uimaloiden ja uimarantojen, yhteyteen.

Mariner

Mariners Pyramid on rakenteeltaan perinteisten pyramidikatosten oloiset mutta kahdesta erillisestä, ylemmästä ja alemmasta, päällekkäisestä purjeesta koostuva suojavarjo luo uuden modernin estetiikan.

Tension Sail

Sail -purjerakennelmassa purjeet kiinnittyvät tolppiin eri korkeuksin, jonka johdosta purjeet taipuvat eri kaarevuuksin, tehden katoksista kaksiulotteisia ja antavat maksimaalisen suojan.

Full Cantilever

Cantilever -aurinkosuojarakenteet ovat ihanteellisia tiloihin, joissa suuri varjostusta haluttu alue on pysyttävä pylväistä vapaana. Koska tässä katoksessa pylväät ovat ainoastaan toisella pitkällä sivulla, soveltuvat nämä mm. pysäköinti- ja autojen säilytyspaikoille, avokatsomoihin ja uima-allas alueisiin.