Sinulla ei ole valittuja tuotteita.

Search Advanced Close

HAGS yleisesti

HAGS on suunnitellut, valmistanut, asentanut ja huoltanut kaupallisia vapaa-aikatilojen tuotteita yli 60 vuoden ajan. Olemme olennainen osa PlayPower Inc:tä, joka on maailman johtava ulkotilojen leikki-, liikunta- ja kuntoiluvälineiden, puisto- ja kaupunkikalusteiden, laituriratkaisujen ja auringonsuojavarjojen toimittaja ympäri maailmaa.


Turvallisuus

Tutkimukset ovat osoittaneet, että onnettomuuksia tapahtuu  todennäköisemmin tuotteissa, joita ei ole asianmukaisesti testattu. Tuotteidemme tuotekehitys perustuu kansainväliseen tutkimukseen ja julkaistuihin turvastandardeihin.

EN 1176: Kaikki leikkipaikkatuotteemme on suunniteltu ja valmistettu leikkikenttävälineille asetettujen eurooppalaisten turvallisuusstandardien mukaisesti. Olemme omaksuneet tuotteiden muotoilun, toiminnan, leikkiarvon ja turvallisuuden standardit niin kauan kuin ne ovat olleet olemassa.

EN 16630: Kaikki kuntoilutuotteemme on suunniteltu ja valmistettu ulos julkiseen käyttöön pysyvästi asennetuille kuntolaitteille asetettujen eurooppalaisten turvallisuusstandardien mukaisesti. Tämä äskettäin julkaistu standardi sisältää lukuisia erityisvaatimuksia tämäntyyppisille tuotteille, sisältäen mm. selkeiden käyttöohjeiden merkinnät.

EN 15312: Peliareenamme ovat julkisten liikuntapaikkojen liikuntavälineille asetetun eurooppalaisen standardin mukaisia. Standardi sisältää mm. käyttäjien suojaamisen kiinnijuuttumis riskeiltä, kuten myös vaatimuksen kuormituksen kestävyydelle kaikille rakenteen osille.

TÜ​V: Saksalaisella Technischer Überwachungs-Verein:lla (TÜV)  on maailman laajin ja kehittynein testaus- ja hyväksymis toimintamalli. Siksi olemme ylpeitä siitä, että kaikki leikkivälineemme on TÜV-hyväksytty.


Laatu

Toiminnan aloittamisesta lähtien vuodesta 1948, laatu on ollut keskeinen periaate yrityskulttuurissamme. Pyrimme tarjoamaan niin laadukasta palvelua kuin laadukkaita tuotteita. Olemme ISO 9001-sertifioitu yritys.

Lataa HAGS ISO sertifikaatti (900:1)

Lataa HAGS ISO sertifikaatti (1400:1)

Download HAGS ISO certificate

Download HAGS ISO certificate


Kestävyys

HAGS käyttää vain laadukkaita materiaaleja. Siksi olemme luottavaisia tarjotessamme pitkäaikaisia ​​takuita.


Innovaatio

Pohdimme jatkuvasti tapoja parantaa tuotevalikoimaamme ja kehittää uusia tuotemalleja. Teemme yhteistyötä alan asiantuntijoiden kanssa ja huomioimme loppukäyttäjien palautteet, varmistaen että tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parhaat tuotteet.


Kaikille käyttäjäryhmille

Kaikilla tulisi olla yhtäläiset mahdollisuudet nauttia ulkoilualueista ja niiden tuotteista. Tuotekehityksessämme otamme aina huomioon myös käyttäjät, joilla fyysisiä ja psyykkisiä rajoitteita, jotta saamme tarjotuksi asiakkaillemme tuotteet jokaisen kohteen vaatimuksien mukaisesti.

Yritysvastuu ja kestävyys

Koska olemme yksi johtavista ulkovälinevalmistajista, otamme ympäristökysymykset hyvin vakavasti. Olemme aina huomioinut ympäristömme ja monien vuosien ajan olemmekin käyttäneet metallivapaata öljypinnoitusta välttäen raskasmetallien käyttöä. Olemme myös asettaneet päämäärän valmistaa ja myydä tuotteitamme viimeisimpien menetelmien mukaisesti minimoimaan vaikutukset maapallolle.

Miten HAGS myötävaikuttaa paremman ympäristön puolesta?

Vuonna 1997 sertifioiduimme ISO 14001 -ympäristöstandardin (Environmental Management System) mukaisesti. Ymmärrämme, että ympäristöasioita on käsiteltävä selkeällä ja jäsennellyllä tavalla, joten olemme työskennelleet toimintamme jokaisella osa-alueella ja luoneet vahvan ohjelman minimalisoidaksemme haitallisia ympäristövaikutuksia.

Tärkeänä osana työtämme asettamme vaatimuksia itsellemme, tavarantoimittajillemme ja muille yhteistyökumppaneille negatiivisten ympäristövaikutusten välttämiseksi ja minimoimiseksi. Tuotteidemme suunnittelussa ja tuotannossa valitsemme käytettävät materiaalit huolellisesti, huomioiden kierrätettävyyden, tuotannon helppouden sekä kuljetettavuuden materiaalin vahvuutta ja kestävyyttä vaarantamatta.

Puun suojelu

Tietokoneistettu puuntyöstölinjamme optimoi tarvittavan puun sahauksen ja vähentää huomattavasti jätteen määrää. Tämän ansiosta olemme arvioineet säästävämme 100 mäntyä ja 100 koivua vuosittain.

Jätteen määrää vähentää myös raakamateriaalin työstö sormiliitoksin, jolla raakamateriaalista saadaan vahvempia kuin mitä itse puu on. Tämän menetelmän avulla on arvioitu säästettävän 600 puuta vuosittain. Kaikki puu, jota HAGS tuotteiden valmistuksessa käyttää, on FSC-sertifioiduilta toimittajilta.

Teräs

Olemme tietoisia, että terästuotteiden viimeistely voi vaikuttaa merkittävästi ympäristöön. Tämän johdosta olemme tehneet merkittäviä investointeja liuotinvapaaseen jauhemaalauslinjastoomme. Tällä varmistamme, että terästuotteemme valmistetaan aina erittäin kestävällä pinnoitteella, jolla on huomattavasti vähemmän ympäristövaikutuksia kuin perinteisillä liuotinpohjaisilla maalausprosesseilla. Rohkaisemme myös periaatteeseen, että tuotteidemme teräs kierrätetään uudelleen sen elinkaaren loputtua.

Suomi

J-Trading OY/AB
Kuriiritie 15
01510 Vantaa
Finland

Seuraa HAGS

Ota yhteyttä

Kun sinulla on kysyttävää tai haluat tietää lisää tuotteistamme, ole meihin yhteydessä puhelimitse, faksilla, sähköpostilla tai verkkosivujemme kautta.