Sinulla ei ole valittuja tuotteita.

Search Advanced Close

Tervetuloa Leikkimään

Ulkoleikkivälineemme koostuu yli 1500:sta tuotteesta, jotka suunniteltu tarjoamaan piristäviä leikkikokemuksia nuorille ja vanhemmille lapsille - mahdollistaen monipuolisen ja joustavan avun leikkipaikkaa suunniteltaessa klassisesta teräskeinusta täysin räätälöityyn puiseen monitoimivälineeseen. Lue lisää yksilöllisistä ulkoleikkivälineistämme tai katso miten suunnitella ja rakentaa oma ulkoleikkipaikka osiosta Ulkoalueiden luominen.

UniPlay Monitoimitelineet

UniPlayn uudet väriteemat, orgaaniset muodot ja kaarevat linjat muodostavat ajattoman tyylin. UniPlay sisältää eri vaikeustason osioita, haastaen kaikki lapset leikkimään yksinkertaisemmista liikesarjoista hyvinkin haastaviin kiipeilysuorituksiin.

UniMini monitoimitelineet

UniMini telineen voi rakentaa lähes minne tahansa. Sarjaan kuuluu laaja valikoima eri kokoisia ja eri budjettiin soveltuvia vakio telineitä. jotka tarjoavat aina haastavia ja hauskoja komponentteja. Halutessa näistä moduulimittaisista osista voi rakentaa juuri sinun kohteeseesi sopivan telineen.

Robinia telineet

Robinia tunnetaan erittäin kestävänä materiaalina, josta voi hyvin muotoilla kiipeilytelineitä, mökkejä, keinuja, vesikanaaleita ja muita hauskoja välineitä.

Teemaleikki

Merirosvo- ja linnateemaleikkivälineet vilisevät graafisia seiniä muuntaen telineet lasten mielikuvituksessa historiallisiksi seikkailupaikoiksi.

Agito terästelineet

HAGS Agito inspiroi nuoria aktiiviseen liikuntaan. Agitossa lähes kaikki osiot vaativat aktiivista kehon hallintaa ja tasapainoa. Origo on ainoa paikka, jossa voi levähtää hetkeksi vaihtamaan kuulumisia kavereiden kanssa.

Nexus terästelineet

Nexus käyttää orgaanisia muotoja ja iskevää, korutonta tyyliä luodakseen rakenteita, jotka rohkaisevat toimintaan! Nexuksen tyyli vetoaa vaistomaisesti lasten seikkailunnälkään ja haastaa lapset liikkumaan ilman kyllästymisen pelkoa. Soveltuu parhaiten yli 7-vuotiaille.

Zingo terästelineet

Zingo tuotteet tarjoavat paljon leikkiä pieneen pinta-alaan sovitettuna. Hauskat, leikkisät värit kutsuvat lapsia kiipeilemään, ryömimään istuskelemaan ja tasapainottelemaan. Erityisesti ainutlaatuinen pisaran muotoinen Giant Bubble on hyvinkin huomiota herättävä.

NRG tasapainoradat

Kuten nimi kertookin, tämän sarjan käyttöön tarvitaan energiaa! NRG sisältää useita tasapainoa ja kehonhallintaa kehittäviä osioita. Osa näistä on hyvinkin haasteellisia, putoamiskorkeuksien pysyessä kuitenkin maltillisina.

Keinut

Leikkipaikkojen ehdoton klassikko on keinuteline. Ne vaan kuuluvat leikkipaikalle, koulun tai päiväkodin pihaan. Mallistostamme löydät eri kokoisia, muotoisia,  puisia ja teräksisiä keinutelineitä kaiken ikäsille lapsille ja nuorille.

Keinuistuimet

Valikoimistamme löydät keinuistuimet kaiken ikäisille käyttäjille sekä ryhmille.

Keinurungot

Modulaariset keinurunkomme ovat jatkettavissa juuri niin suuriksi (tai pieniksi) kokonaisuuksiksi kuin vain tarvitsette.

Jousikiikut

Jousikiikut ovvat kaikkien aikojen suosikkeja pienten käyttäjien keskuudessa vuosikymmenien ajan. Jousikiikkuja on saatavana eri teemoilla rohkaistaksemme mielikuvituksellista leikkiä ja täydentämään leikkialuettasi. Tämä yksinkertainen leikkikenttäväline tarjoaa korkean peliarvon ja edistää pienten lasten fyysistä kehitystä.

Keinueläimet

Keinueläimen heiluriliike kehittää pienten käyttäjien motoorisia ja tasapainotaitoja ja kehittää keskikehon voimaa.

Kieputtimet

Kieputtimet tarjoavat lapsille hauskan leikkikokemuksen. Niitä on saatavilla sekä seisten että istuen käytettävänä ja antavat lisäarvoa leikkipaikalle.

Karusellit

Karuselli rohkaisee lasta toimimaan yhdessä toisten lasten kanssa saadakseen lisää vauhdin suomia jänniä kokemuksia. <valikoimissamme on kaiken kokoisia karuselleja eri ikä- ja käyttäjäryhmille.

Tasapainoradat

Valikoimissamme on sekä puisia että teräksisiä tasapainoratoja sekä yksittäistuotteita, joista voit luoda juuri kohteeseesi sopivan klusterin.

Leikkiseinät ja pelit

Opettavaiset leikkiseinät ja pelit ovat helppo tapa lisätä leikkiarvoa mihin tahansa leikkipaikkaan. Lisäksi voit yhdistää niitä Uniplay tai Unimini telineisiin, jolloin et tarvitse niille lisätilaa.

Liukumäet

Liukumäistä tykkäävät kaikki! Sopivan kokoisina ne tarjoavat seikkailuntuntua eri ikäisille käyttäjille. Meiltä löydät liukumäkiä löytyy niin rinteisiin, vapaasti seisovina kuin mtelineisiin yhdistettyinä.

Köysiradat

Köysiradat tarjoavat hauskaa leikkiä ja on usean leikkipaikan suosikki,  vaikka vaativatkin hieman enemmän tilaa. Saatavilla niin teräksisenä kuin puisenakin mallina.

Dynaaminen leikki

Dynaamiset leikkivälineet tarjoavat lapsille mahdollisuuden kokea uusia leikin ulottuvuuksia, joita perinteiset telineet eivät kykene tarjoamaan. Mobiluksen kyytiin hyppääminen nostaa aikuisellakin takuuvarmasti hymyn huulille!

Hiekka- ja vesileikit

Hiekkalaatikko taitaa olla usealla lapsella se ensimmäinen leikkipaikan kiinnostuksen kohde, jossa voi tutustua eri materiaaleihin ja muotoihin joita ei kodin sisältä löydy. Lisäksi hiekkaleikit kehittävät hienomotoorisia taitoja, mielikuvitusta ja aisteja.

Kiikkulaudat

Kiikkulautoja on saatavilla eri teemoissa, muotoisina ja kokoisina. Ne kehittävät  lapsen tasapainoa, kordinointikykyä ja keskikehon voimaa.

Kiipeilyverkot

Kiipeilyverkot ovat erittäin suosittuja isompien lasten keskuudessa, ja sopivat erinomaisesti vaikkapa koulujen pihoille. Ne kehittävät kordinaatiota, fyysistä kuntoa tasapainoa. lattioiden puuttuminen luo jännittävän lisän kiipeilykokemukseen!

Trampoliinit

Löydät meiltä 4 eri kokoista trampoliinia, jotka ovat kestäviä ja erittäin helppoja huoltaa.

Kiipeilykivet

9 eri kokoista kiipeilykiveä eri kokoisille leikkipaikoille aiheuttavat varmastti "Vau!" efektin.

Leikkimökit

Leikkimökit ovat oiva tapa saada lapset leikkimään mielikuvitus- ja roolileikkejä. Löydät mallistostamme sekä värikkäitä mökkejä että Robiniasta rakennettuja luonnonläheisiä leikkimökkejä.

Lisävarusteet ja turva-alustat

Kauttamme saatavilla eri putoamiskorkeuksille soveltuvia turvalaattoja. Lisäksi löydät täältä hauskoja lisävarusteita, joilla viimeistellä leikkipaikka vaikkapa eläinhahmoilla.