Sinulla ei ole valittuja tuotteita.

Search Advanced Close

MUGA, Multi Use Games Areas

AREENA on ammattitaitoisesti suunniteltu monikäyttöpelialue, joka tarjoaa ihmisille jännittävän ja ammattimaisen tilan pelata useita pelejä. Tässä kerromme, mikä on AREENA, näytämme sinulle vakiomallejamme ja kerromme, kuinka helppoa on luoda räätälöity monilajikenttä tarpeidesi mukaan.

Suunnittele oma AREENA

 

Girl playing basketball on a multi-sports court

Mikä AREENA on?

ARENA on ammattitaitoisesti suunniteltu monikäyttöpelialue (MUGA, Multi Use Game Area), jolla on stadionin tyyli, joka tarjoaa ihmisille jännittävän ja ammattimaisen tilan, jossa voi pelata useita pelejä, kuten jalkapalloa, koripalloa, jääkiekkoa, tennistä ja lentopalloa.

Meillä on useita AREENA-vakiotuotteita, mutta koska MUGA on modulaarinen järjestelmä, voimme suunnitella sen budjettisi ja alueesi mukaan. Mielenrauhan takaamiseksi ARENA-laitteemme ovat TUV-sertifioituja EN 15312 -standardin mukaisesti (lukuun ottamatta ARENA Lite -sivulevyjä).

Kustomoi HAGS:illa

Voit mukauttaa monikäyttöpelialueesi valitsemalla:

 • Pohjaksi AREENA tai AREENA Lite
 • Värin vakioväreistämme (myös erikoisvärit onnistuvat)
 • Seinämien korkeuden ( 1m ja 4m välillä)
 • Sopivat maalipäädyt
 • Maali/taitoseiniä lisäpeleille​
 • Pyöristetty tai terävä 90° kulma
 • Sopivat sisäänkäynnit

Kuinka kustomoida Areena

Miksi AREENA

MUGA: t ovat käyttäjäystävällisiä ja tarjoavat kaikenikäisille ja erilaisille fyysisille kyvyille mahdollisuuden käyttää ja kehittää voimaa, kestävyyttä ja koordinaatiota.

Istuinten, suojien ja integroitujen turvaominaisuuksien lisääminen ovat vain muutamia syistä, miksi järjestelmämme ovat osoittautuneet niin suosituiksi käyttäjien keskuudessa ja ihanteellisen ratkaisun sekä kouluihin että puistoihin.

AREENAN hyödyt:​

 • Melua vaimentavat seinät​
 • Vähäinen ylläpidon tarve
 • Erittäin vankka
 • Nopea asennus​
 • ​TÜV sertifioitu EN 15312 mukaan (Lukuunottamatta AREENA Lite sivuseiniä)
 • Hallittu ympäristö eri urheilulajien harrastamiseen
 • Sopii kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille
 • Kannustaa ryhmätyötä ja aktiivista elämäntapaa
 • Saatavana eri väreissä

Tutustu AREENA Videoon

 

women playing hockey on a multi-sports court

AREENAN historia

Ensimmäinen HAGS ARENA esiteltiin yli 20 vuotta sitten ja se on yhtä suosittu nykyään kuin silloin. Sen ikonisten ominaisuuksien ja muotoilun parannusten myötä, että AREENA on edelleen johtava monikäyttöinen peliareena samalla kun se noudattaa korkeimpia turvallisuusstandardeja.

SMP julkisti AREENAN omassa Sport ja Fitness sarjassaanwith 5 maalipäädyn ja2 täyden AREENAN voimin

 

AREENA-järjestelmät uudistettiin tuotteen parantamiseksi sekä käyttäjälle että ostajalle.
Muutoksia olivat:
Seinien korkeussäätö, 1-4 m korkeat sivuseinävaihtoehdot lisätty, melunvaimennus, lisävarusteita

 

AREENA LITE julkistettiin, tarjoten asiakkaille edullisemman version monitoimiareenasta.

Olemme edelleen markkinajohtaja innovaatio- ja virkistys liikuntatiloissa. ARENA-järjestelmien, maalipäätyjen ja lisälaitteiden valikoima kasvaa edelleen ...

Esteettömät ominaisuudet

MUGA tarjoamat pelialueet mahdollistavat kaiken ikäisille ja kykyisille mahdollisuuden pelata erilaisia pelejä, kuten koripalloa, jalkapalloa, lenttistä, salibandyä, tagia jne. Tämä tarjoaa kaikille mahdollisuuden liittyä peleihin samalla kun rakentaa kestävyyttä ja lihasvoimaa sekä kehittää dynaamista tasapainoa.

MUGAssa on huomioitu esteettömyys mm seuraavin tavoin: ​

 • Leveät sisäänkäynnit 1,2 m tarjoaa kaikille helpon siäänpääsyn
 • Ajoportti mahdollistaa pääsyn hälytysajoneuvoille tai huoltoautoille
 • Huomaamattomat siirtymät eri pintamateriaalien välillä tehden liikkumisen helpommaksi​

HandiSport, Ranskan osallistavan urheilun federaatio :

"Yhtenäinen pinta ja suuret sisäänkäynnit tekevät näistä tiloista sopivia liikuntarajoitteisille. Toisaalta pinnoite voi sisältää räätälöityjä kuvioita ja värejä, jotka mahdollistavat helpomman liikkumisen tilassa näkövammaisille.

Taitolevyt voidaan myös lisätä rakenteeseen - nämä sisältävät kaiverrettuja kuvioita, jotka voidaan tunnistaa kosketuksella ja sijoittaa eri korkeuksiin. Ne kannustavat kohdennettuun ammuntaan erilaisilla taitotasoilla ja tarjoavat lisää tunto- ja visuaalista stimulaatiota. "

a woman playing wheelchair tennis

AREENA tuotetiedot

Rakenne tiedot

Kaikki AREENA komponentit on valmistettu yksinoikeudella HAGSille.

Turvallisuus on pääasia. AREENA on suunniteltu estämään kiipeily rakenteissa, ja kaikki teräsosat ovat pyöreitä. Kaikki  AREENA tolpat valmistetaan rakenneteräksestä.

Jokaisessa pylväässä on sileä, täysin hitsattu teräskupu, kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Kaikki kiinnikkeet ovat ruostumatonta terästä ja niissä on ilkivallan kestävät tappi torx-päät.

Seinät

AREENAn seinien kiinnitys mahdollistaa korkeussäädön. Areenan sivun maksimi kaato on 1:40.

Verkkopaneelit on valmistettu halkaisijaltaan 6 mm kiinteästä teräslangasta. Ne hitsataan täysin jokaisesta ristipisteessä ja Takuu niille on 5 vuottai.

Kaikki AREENA seinät ovat läpikäyneet iskutestejä yli 1000 jakson ajan.

Maalaus

HAGSin maalipintojen takuu on 5 vuotta.

Kaikki ARENA-komponentit käyvät läpi kaksiosaisen prosessin. Ensin levitetään PZ790 sinkkipohjaisen pohjamaalin pohjakerros, jota seuraa erittäin kestävä pintakerros värillistä polyesterijauhetta. Sinkkisuihketta voidaan tarvittaessa rannikkoalueille ja erittäin syövyttävissä ympäristöissä.

Tuloksena oleva pinta on läpäissyt tiukat testit ja olemme varmistaneet, että tuotteella on erinomainen korroosionkestävyys myös rannikko- ja päiväntasaajan ilmastossa.

Melun vähentäminen

HAGS AREENA -paneelit vähentävät pallon seinään osumisesta johtuvaa melutasoa. Koska ne on valmistettu teräsrakenteesta, tärinä ja jälkikaiunta vähenevät merkittävästi.

Kaikki paneelit on pultattu teräsrakenteisiin pylväisiin käyttämällä kestäviä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pultteja, jotta varmistetaan täysin jäykkä, värähtelemätön liitos.

Tämän lisäksi ARENA tarjoaa ainutlaatuisen eristävän välikappaleen melun vaimentamiseksi entisestään.

multi-sports court with basketball hoop and football goal

AREENA tuotesarja

Esittelyssä AREENA - The Multi-Use Games Area (MUGA)

Lisää AREENASTA

Bellshill Academy MUGA

Multi-Use Sports Area for Bellshill Academy, UK

HAGS were invited by North Lanarkshire Council to tender for the provision of a large Multi-Use Games Area at Bellshill Academy. The contract was the largest development of this type that North Lanarkshire had carried out and was awarded to HAGS via a competitive process.

Lue lisää

Sports Area for Solvang School, Denmark

The Solvang School in Denmark wanted to maximise their outdoor space by providing their students an area for sporting activity, where students can play multiple games at the same time.

Lue lisää
multi sports court in black with basketball and football goal ends

Multisports Court Arena, Brisbane, Australia

This court is one of the 12 MUGA sites to be installed for Brisbane City Council over the next 2 years. The unit features custom clack steelwork and is constructed upon a reinforced 125mm thick concrete Slab with a laykold acrylic coating over the playing surface.

Lue lisää

ARENA Mutli-Sports Court in Heiligkreuz Middle School, Germany

The requirements from Heiligkreuz Middle School were to have a fully lockable multi-sports facility including a seating area for the schoolyard to watch all the sports action.

Lue lisää

Suomi

J-Trading OY/AB
Kuriiritie 15
01510 Vantaa
Finland

Seuraa HAGS

Contact Us

If you have questions or would like to know something about our products, you can contact us by phone, fax, email or directly on our website. If you do not know who at HAGS you should talk to, or if you would like to come in contact with a specific person at HAGS, you are welcome to call our switchboard to get connected to the right person.