Search Advanced Close

Häe tuotelataukset napsauttamalla yhtä yllä olevista vaihtoehdoista ja etsi sitten kaikki hakuusi liittyvät asiakirjat.

 

Search Advanced Close

Sinulla ei ole valittuja tuotteita.

Search Advanced Close

PlayCubes, Barcelona, Espanja

Tutustu tähän fantastiseen PlayCubes-leikkipaikkaan Sant Pere de Ribes, Barcelona, jossa on erilaisia ​​PlayCube-rakenteita.

27.4.2018 11:18:00

Esimerkkikohteiden tiedot

Katso ja hae inspiraatiota muista toteuteneista kohteista ympäri maailmaa

Katso kaikki esimerkkikohteemme
Search Advanced Close

Ulkokuntoilutuotteet

Kuntoilutuotteet laajalle ikäryhmälle painonhallintaan sekä kunnon ylläpitoon ja kohotukseen, sekä yhdistelmätuotteet tuettuun liikuntaan senioreille ja omapainoharjoittelutuotteet aktiiviliikkujille.

Gym Kuntoilutuotteet

Tuotteet yhden lihasryhmän yksittäistuotteesta usean lihasryhmän yhdistelmäkuntoiiluun. Valikoimasta löytyy tuotteet kuntoilualueelle haluttujen toimintojen, alueen koon sekä budjetin mukaisesti. Tuotteet soveltuvat kaikille käyttäjille 14:sta ikävuodesta ylöspäin.

TUOTTEET

Monitoimi Kuntokehikko

Kuntokehikko on suunniteltu kehon jokaisen lihasryhmän kuntoiluun. Rakenteessa voi samaan aikaan kuntoilla jopa viisi käyttäjää kerrallaan, soveltuen niin aktiiviliikkujille kuin aloittelijoille.

TUOTTEET

Matalan tason kuntoilutuotteet

Tuotteet suunniteltu niin kuntoiluun kuin kuntoutukseen. Tuotteet soveltuvat erityisesti heikon liikuntakyvyn omaaville sekä henkilöille, jotka tarvitsevat liikkumiseen perustuvaa kuntoutusta nivelliikkuvuuden, notkeuden, voiman, koordinaation ja yleisesti liikkumisen luottamuksen palauttamiseen.

TUOTTEET