Sinulla ei ole valittuja tuotteita.

Search Advanced Close

Leikkipaikan suosikit

Tutustu innovatiivisiin tuotteisiimme, jotka on suunniteltu herättämään lasten mielikuvituksen ja joista tulee leikkipaikkasi keskipiste.

Teemaleikkikentät

Teemoitetuilla leikkivälineillä saadaan leikkialueille luoduksi suurta lisäarvoa ja ne antavat oman identiteetin paikalliselle alueelle, johtaen entistä voimakkaampaan yhteisöllisyyteen.

Rakenna Monitoimiareena

Monitoimiareenat tarjoavat kaiken ikäisille ja toimintakykyisille mahdollisuuden osallistua niin omatoimisiin pallotteluihin kuin järjestettyihin otteluihin.

Apua keinun valintaan

Keinut, leikkipaikkojen klassikot, ovat olleet ulkotilojen vakiotuotteita vuosikymmenien ajan ja ne ovat yksi rakastetuimmista yksittäisistä leikkivälineistä.

Rakenna modulaarinen Monitoimiväline

2-12 vuoden ikäisille suunnatulla Uniplay tuotesarjalla on ainutlaatuinen modulaarinen muotoilu, jonka avulla voit mukauttaa minkä tahansa tuotteen budjetin ja tilaa koskevan vaatimuksen sekä ideasi mukaiseksi.

Suunnittele Parkour puisto

Parkour puistot tarjoavat moninaisia ​​fyysisiä haasteita ja edistävät yhteisöllisyyttä käyttäjien kesken.

Shade auringonsuojavarjot

Aurinkosuojavarjomme mahdollistavat optimaalisen auringonsuojan ​​ja lisäävät kohteen visuaalisuutta tyylikkään muotoilunsa ansiosta.

Suunnittele Leikkiympäristö

Yhdistämällä moninaisia leikkimahdollisuuksia, materiaaleja ja värejä, luo leikkipaikka lisäarvoa koko ympäröivälle ympäristölle.

Karusellit ja Hyrrät

Karusellit ja hyrrät ovat klassisia jokaisen leikkipaikkan perustuotteita, joilla leikkiin saa paljojn riemua. Tämä opas auttaa sinua valitsemaan oikean tuotteen suunnitelmaasi.

Ulkokuntoilun suosituimmat tuotteet

Tutustu ulkokuntoilun suosituimpiin tuotteisiimme ja suunnittele toimiva kuntoilualue.

Kalusteet

Puisto- ja kaupunkikalusteilla saa luoduksi tervetulleita niin julkisia kuin kaupallisia tiloja. Selaa tuotevalikoimamme, jonka suunnitellut arvostetut Skandinaaviset suunnittelijat.

HAGS Video kirjasto

Videoita tuotteiden toiminnoista, leikkipuistoista ja liikuntapaikoista.

HAGS tuoteluettelot

Lue tai lataa HAGS luetteloita haluamallasi kielellä

Standardin 1176 päivitys

Leikkipaikkojen turvallisuusstandardi EN1176 päivitettiin syksyllä 2018. Olemme keränneet tähän joitakin oleellisimpia uudistuksia ja muutoksia standardissa.