Sinulla ei ole valittuja tuotteita.

Search Advanced Close

Kalusteet puistoihin ja julkisiin tiloihin

Yhdessä joukon tunnetuimpien skandinaavisten suunnittelijoiden kanssa olemme kehittäneet tuotteita luomaan asukasyhteisöille mahdollisuuden sosiaalisuuden kehittämiseen ja nauttimaan ulkona olosta.

Julkisiin puisto- ja kaupunkiympäristöihin suunnatusta kalustevalikoimasta on valittavissa käytettävyydeltä paranneltuja ajattomia esteettisiä tuotteita, jotka selviävät kovasta käyttöasteesta ja ikääntyvät kauniisti vuosien varrella. Tuotteet sopivat kaikkiin sääoloihin ja ympäristöihin.

park and urban furniture

Tutustu suunnittelijoihimme

Gunilla Allard

Gunilla Allard

Yksi tunnetuimmista skandinaavisista suunnittelijoista, Gunilla Allard on suunnitellut useita tuotteita, joista on tullut klassikkoja sekä yksityisillä että julkisilla aloilla. Allard on tunnettu käytännöllisyyden ja ajattoman tyylikkyyden yhdistämisestä kuten myös pienimpien yksityiskohtien korostamisesta. Valmistuttuaan Tukholman taideyliopistosta vuonna 1988 hän aloitti uransa elokuvateollisuuden suunnittelijana, jonka aikana hänellä oli mahdollisuus työskennellä Ingmar Bergmannin kanssa. Hän on saanut useita palkintoja, mukaan lukien arvostetut Bruno Mathsson ja Georg Jensen -palkinnot, ja hänet on myös nimitetty Växjön Linnaeus-yliopiston kunniatohtoriksi. Gunilla Allard on suunnitellut Pixbo-, Chili-, Flox- ja Rox-kokoelmamme.

Gunnar Hallén

Gunnar HallenRuotsalainen arkkitehti ja suunnittelija Gunnar Hallén on työskennellyt erilaisissa projekteissa kehittämästä puisto- ja kaupunkikalusteita kokonaisten asuinalueiden nuorentamiseksi. Hänen tavoitteenaan on tuottaa suunnittelukonsepteja, jotka ovat taloudellisesti järkeviä, käytännöllisiä ja nautittavia kansalaisten käyttössä, sisältäen runsaasti luonnollisia elementtejä. Gunnar on suunnitellut klassisen Rörkröken-malliston.

Gustav Hallén

gustav hallen

Uumajan yliopistossa ja Tukholman taideyliopistossa kouluttautunut Gustav Hallén toimii pääasiassa teollisuussuunnittelijana, jossa ajoittain graafista suunnittelua. Hänen tuotevalikoimaansa kuuluvat kaikki huonekaluista, puhelimien hi-tech leseihin kuin tuotepakkauksiin. Hänen ainutlaatuinen designtyyli on voittanut hänelle lukuisia arvostettuja palkintoja, mukaan lukien kolme Red Dot Design -palkintoa ja Formex Formidable vuonna 2014. Hänen töitään on myös ollut esillä New Yorkissa sijaitsevassa MOMA-museossa. Gustav on suunnitellut Zetan penkki.

Niklas Madsen/Kristian Gunnemo

Kristian Gunnemo and Niklas Madsen

Teollisuusmuotoilijat Kristian Gunnemo ja Niklas Madsen ovat yhdessä kehittäneet Gastro-tuhkakuppi tuotesarjan. Kristian on erikoistunut sisustussuunnitteluun, kun taas Niklas on osallistunut julkisten tilojen suunnitteluun eri puolilla maailmaa.

Thorulf Löfstedt

Thorulf Löfstedt

Thorulf Löfstedt on ruotsalainen teollisuusmuotoilija, jolla on laaja kokemus julkisten tilojen kalusteiden tuotekehityksestä. Hän on saanut uransa aikana useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja eri aloilla, mukaan lukien huonekalu-, valaistus-, leikkiväline- ja turvateollisuudesta. Hänen visuaalisesti houkuttelevista ja käytännöllisistä luomuksistansa on tullut osa ihmisten jokapäiväistä elämää. Thorulf on suunnitellut Taberg-penkkimme ja hän on ollut kehittämässä UniMini- ja UniPlay-rakenteitamme.

Lars Vejen

Lars VejenÅrhusin arkkitehtuurikoulussa opiskellut ja asemansa tanskalaisessa vakiinnuttanut Lars Vejen on monipuolinen suunnittelija, joka nauttii työskennellä eritaustaisten ammattilaisten kanssa. "Inspiroidun siitä, miten ihmiset, muodot, luonto ja rakenteet toimivat vuorovaikutuksessa", sanoo Lars, joka on kehittänyt useita tuotteita, kuten valaisimia ja akustisia ratkaisuja sekä huonekalu- ja sisustussuunnittelukonsepteja. Lars on suunnitellut Grid- ja Spin-penkkimme.

Jan Wickelgren

Jan WickelgrenKoulutettu arkkitehti ja suunnittelija, jolla on syvällinen tuntemus julkisista ulkotiloista, Jan Wickelgren on pitkäaikainen HAGS-yhteistyökumppani ja on auttanut meitä suunnittelemaan leikkivälineitä 70-luvulta lähtien. Hänen erottuva tyylinsä yhdistää yksinkertaisuuden ja eleganssin, on saanut kansainvälistä tunnustusta. Jan on suunnitellut Sofiero-, Birka-, Englanti-, Gripsholm-, Sergel-, Stella-, Nova- ja Capella-tuotesarjat.