Sinulla ei ole valittuja tuotteita.

Search Advanced Close

Karusellit & kieputtimet: hankintaopas

Pyöriminen on yksi perusliikkeistä, joka tasapainotilun, liukumisen ja kiipeämisen rinnalla on välttämätöntä lasten kehitykselle. Vaikuttamalla korvan sisäisiin nesteisiin pyöriminen parantaa tasapainoa ja edistää aistien kehitystä. leikkijät, jotka työskentelevät yhdessä pyörivän laitteen käyttämiseksi, voivat edistää sukupolvien välistä viestintää ja lisätä kuuluvuuden tunnetta.

Olemme päättäneet jakaa pyörivien tuotteiden valikoiman kahteen luokkaan, monen käyttäjän rakenteet, jotka sisältävät perinteiset karusellit  ja yhden tai kahden käyttäjän tuotteet, joita yleensä kutsutaan hyrriksi.

Minkälaista käyttäjäkapasiteettia karusellinne pitäisi tarjota?

1- Monen käyttäjän tuotteet

Lokakuussa 2008 julkaistujen en 1176-5 -standardien mukaisesti nämä keinuttamattomien pyörivien tuotteiden turva-alue on yleensä 2 m ja niiden vapaa pudotuskorkeus vastaa vähintään 1 m korkeutta. Turva-alue ei voi olla päällekkäinen viereisen leikkivälineiden kanssa.

Merry roundabout

Perinteisessä karusellissa on istuimet ja kaiteet, jotka on kiinnitetty pyörivään kanteen. Lapset voivat työntää karusellin liikkeelle ja hypätä kyytiin tai saada apua ystävältä tai vanhemmalta. Hyvä esimerkki tästä karusellistaä on Merry, nuoremmille lapsille sopiva leikkipaikkaklassikko. Leveä taso ja hidas pyörivä liike antavat taaperoille mahdollisuuden löytää uusia tuntemuksia ja tuntea olonsa turvalliseksi.

Orbit roundabout

Vähemmän perinteinen versio on Orbit. Siinä on istuin, joka pyörii keskiakselin ympäri, ja pyörijät käyttävät keskellä sijaitsevaa käsikiskoa työntääkseen itseään ympäri. Orbitin nykyaikainen muotoilu sulautuu saumattomasti leikkialueeseen. Koska tukea on hieman vähemmän kuin perinteisessä karusellissa, se tarjoaa haasteellisuuden ja riskinottoa ja todennäköisesti vetoaa vanhempiin tai itsevarmempiin lapsiin.

 

Tornado overhead carrousel

Tornado tarjoaa lisähaasteen, ja pyörivä runko sijaitsee pään  yläpuolella. Tämä riippuva karuselli kannustaa vanhempia lapsia haastamaan itsensä ja sen korkeusestää nuorempia lapsia käyttämästä sitä.

Bicycle roundabout

Tätä polkupyöräkaruselli toimii käyttäjien lihasvoimalla, jolla on paitsi myönteisiä tuloksia fyysisestä kehityksestä myös kannustaa lapsia yhteistyöhön. Sen perinteinen ilme sopii erinomaisesti myös klassiselle leikkialueelle.

Roty roundabout

Rotyn kalteva muotoilu on kompaktimpi pienemmälle käyttäjämäärälle, mutta se on helppo asentaa ja on edullinen.

Titan carrousel

Nämä hybridimallit sisältävät ripustettuja käyttäjäpaikkoja osana karusellia, ja ne koostuvat keskitetystä pyörimisakselista ja erilaisista istuinyhdistelmistä erilaisiin tarpeisiin. Tutustu Titaniin tai vaihtoehto pienemmille lapsille, mini-Titan

2- 1 tai kahden käyttjän tuotteet : hyrrät

EN1176 nykyisen tulkinnan mukaan hyrriä ei rinnasteta karuselleihin, ja niille riittä pienempi 1,5 m turva-alue. Niiden vapaa putoamiskorkeus on usein alle 1 m..

Whizzer spinnerSpinner

Kustannustehokkaat ja helposti asennettavat mallit, kuten Whizzer tai Spinner, voivat täydentää monitoimitelineen aluetta tai olla osana tasapainoreittiä; Ne ovat myös loistava tapa lisätä väriä leikkikentälle tai lisätä leikkiarvoa..

Bronco RiderRota Roka spinner

Broncon tai Rota Rokan kaltaiset yksiköt tarjoavat myös laajemman liikevalikoiman pyörimisestä keinumiseen:

Mitä turvallisuusseikkoja tulee ottaa huomioon?

1- Turva-alusta

Alustan tulee olla iskua vaimentava kaikilla pyörittävillä yksiköillä. Saatavilla on erilaisia pintoja (kuorikate, sora, valualusta, hiekka tai tekonurmi). Kaikissa tapauksissa pyörivien elementtien maavaraa on valvottava.

2- Ergonomiset ominaisuudet

Kaikki pyörivät välineemme on suunniteltu tarjoamaan eri-ikäisille tai -kykyisille lapsille porrastetusti haastetta sekä turvallisuuden tunteen.

Spinmee inclusive roundabout

Muuta huomioitavaa

1- Materiaalit ja ulkonäkö

Karusellien ja hyrrien valmistuksessa käytettävällä teräksillä on useita etuja: koska teräksellä on erinomainen kestävyys, laitteet kestävät ajan hammasta ja niillä on pitkä käyttöikä. Ostamalla tukevia ja kestäviä leikkivälineitä tilaajat voivat valmistaa vastuullisia, ympäristöystävällisiä ulkotiloja.

Lisätietoa teräksestä

Valikoimamme monipuolisuuden ansiosta suunnittelijat voivat  valita ympäristöön saumattomasti sulautuvia tuotteita.

2- Esteettömyys

Koko leikkivälinevalikoimamme on suunniteltu tarjoamaan sopivasti haastetta kaikille lapsille heidän kyvyistään riippumatta. Olemme tehneet yhteistyötä lasten kehityksen asiantuntijoiden kanssa tarjotaksemme leikkirakenteita, jotka ovat mahdollisimman monipuolisia. Täydellinen esimerkki on Spinmee-karuselli, joka sopii kaikille käyttäjille, myös pyörätuolia käyttäville.

Spinmee inclusive roundabout

Lisätietoja Spinmee karusellista