Sinulla ei ole valittuja tuotteita.

Search Advanced Close

Suunnittele HAGS teemaleikkialue

Teemaleikkipuisto tuo suurta arvoa kaupunki- tai maaseutualueelle ja antaa ainutlaatuisen identiteetin paikalliselle alueelle, johtaen entistä voimakkaampaan omistautumiseen ja ylpeyteen omasta paikallisyhteisöstä. Lapsille se tarjoaa mahdollistaa hauskan leikkikokemuksen mielikuvitus- ja roolileikkeinä. Oletko valmis teemaseikkailuun? Seuraa meitä niin johdamme sinut turvallisesti vaihtoehtojen läpi ...

Valitse teemoitettu vakiotuote

Teemoitetun leikkipaikan asentaminen ei vaadi erikoisia lisätöitä, koska rakenne on sama kuin perinteisissä pienten ja vanhempien lapsien UniMini- ja UniPlay-monitoimituotteissa. Merirosvo- ja satuteemalla varustetut yksikkömme on koristeltu piirroksin, jotka jäljittelevät linnoja ja laivoja. Valittavissa on useita hahmoja, kuten ritareita, prinsessoja ja lohikäärmeitä, jotka varmasti sytyttävät lasten mielikuvituksen. Jokaiseen teemaan sisältyy jousituotteita ja liukumäkiä, joilla täydentää teemaleikkipuisto mahdollistaen sille vieläkin suuremman leikkiarvon.

Linna teeman tuotteet

Vastaavat tuotteet

Merirosvo teeman tuotteet

Vastaavat tuotteet

Räätälöi vakiotuotetta

Sekä UniMinin ja UniPlayn modulaariset rakenteet antavat paljon joustavuutta leikkipaikkojen rakentamisessa. Vakiorakenteita ei voi ainoastaan vain räätälöidä tilaan ja budjettiin sopivaksi (leikkiominaisuuksia lisäämällä tai poistamalla leikkialueen vaatimuksiin soveltuvaksi), vaan näille voi luoda erottuva ulkoasu muutaman suunnittelukikan avulla. Korvaamalla vakiopaneelit räätälöidyillä versioilla, muuttuu tuotteen ulkoasu. Voimme esimerkiksi suunnitella räätälöityjä tiilikuvioisia paneeleja, joilla saa jäljiteltyä linnan ulkoasua, yhdistämään leikkipaikka historiallisesti arvokkaisiin kohteisiin.

dinosaur themed multiplay unit

Multiplay unit with bespoke engraved panels

Jungled themed multiplay unit

Räätälöityjen tuotteiden etu

Jos päätät päästää luovuutesi valloilleen, on HAGS suunnittelutiimi täällä tekemässä ideasi toteen. Haaveiletko merirosvolaivasta, keskiaikaisesta linnasta ja dinosauruksen pesästä? Suunnitteluryhmämme ei pelkää haasteita! Laaja valikoima vakiokomponentteja ja leikkitoimintoja antavat meille mahdollisuuden rakentaa näyttäviä kokonaisuuksia, kustannus- ja aikataulutehokkaasti, toisin kuin mittatilaustöissä yleisesti.

Yksi merkittävimmistä projekteistamme on tämä valtava palatsialue, joka sijaitsee Palma de Mallorcalla, suurella virkistysalueella kaupungin sydämessä. Palman kaupunginvaltuusto antoi HAGS:in luoda jättimäisen leikkiyksikön, inspiraationa entinen kuninkaallisten residenssi Bellverin linnoitus kauniine näkymineen lahdelle, jota Palman museo nyt hallinnoi.

Castle themed playground Palma de Mallorca

Uudempi kohde "wall of fame" kohteistamme on tämä majesteettinen merirosvolaiva Alankomaiden yhdellä suurimmista leirintäalueista. Kohteen hallinnoija tarjosi jo ennestään paljon erinäistä viihdettä kohteessaan mutta halusi myös luoda unohtumattoman elämyksen lomailijoille. Koska kohde on erittäin suosittu perhekohde, ja tuotteilla on suuri käyttöaste vuoden ympäri, vaadittiin kohteeseen laadukkaat ja kestävät leikkivälineet.

Shipwreck themed multiplay structure

Suomi

J-Trading OY/AB
Kuriiritie 15
01510 Vantaa
Finland

Seuraa HAGS

Contact Us

If you have questions or would like to know something about our products, you can contact us by phone, fax, email or directly on our website. If you do not know who at HAGS you should talk to, or if you would like to come in contact with a specific person at HAGS, you are welcome to call our switchboard to get connected to the right person.