Sinulla ei ole valittuja tuotteita.

Search Advanced Close

 

Tutustu videokirjastoomme ja tuotteisiin käytännössä.

Swingo

Swingo-pyörivä keinu tarjoaa monisuuntaisen leikkikokemuksen. Tässä leikkivälineessä on ainutlaatuinen mekanismi, jonka avulla käyttäjät voivat keinua kahteen suuntaan ja pyöriä samanaikaisesti.

Katso video

UniPlay Nycco RST

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu modulaarinen monitoimiteline tarjoaa osallistavan ja stimuloivan leikkikokemuksen.

Katso video

Modulaariset leikkipaikka rakenteet

Modulaariset UniPlay-telineemme, jotka on suunniteltu 2-12-vuotiaille lapsille, voidaan mukauttaa mihin tahansa budjetti- ja tilatarpeeseen. Tässä videossa näytämme, miten voit valita leikkikentällesi oikean monitoimitelineen.

Katso video

HAGS AREENA , UK

HAGS teki yhteistyötä Wokinghamin kaupunginvaltuuston kanssa kehittääkseen innovatiivisen monikäyttöpelialueen (MUGA), jonka tavoitteena on torjua toimettomuutta, kannustaa yhteisöllisyyttä ja edistää eri urheilulajeja kaikenikäisille ja -kyvyille.

Katso video

Multi Purpose Fitness Frame

Monikäyttöinen kuntokehys on suunniteltu 14 erilaista harjoitusta mielessä, jotka voidaan suorittaa ilman lisälaitteita. Tämä kuntokehys vetoaa monenlaisiin käyttäjiin.

Katso video

Low Impact Fitness

Low Impact Fitness tuotteemme on suunniteltu kaikentasoisille käyttäjille. Nsopivat auttamaan liikkuvuuden ylläpitämisessä senireilla, tai leikkauksista toipuvien kuntoutuksessa.

Katso video

Omega keinu pesäkeinuistuimella

Kestävä modernilla ulkonäön omaava keinun runkko. Erittäin kestävä ja helppo asentaa. Mahdollista jatkaa myös pidemmäksi malliksi.

Katso video

Dino köysirata

Dino Cableway kannustaa energiseen leikkiin ja tarjoaa jännittävän ajon. Tämä Dino-malli on 27 metriä pitkä, ja siinä on lähtötaso

Katso video

Jurassic teeman leikkipaikka, UK

Tämä Leikkialue sijaitsee Seatonin rannikkokaupungissa Devonissa. Räätälöityjä leikkiveistoksia, kuten silmiinpistävä veistetty puu, dinosaurusten rintakehä ja paikallisen taiteilijan valmistama fossiilit, loivat ilmapiirin ja vievät lapset matkalle ajan läpi.

Katso video

Multiplay Structures in HPL

UniPlay HPL tarjoaa nykyaikaiset kaarevat linjat ja luonnollisen ilmeen sulautuakseen hienosti ympäröivään ympäristöön. Se on huoltovapaa,  kestävä monitoimiteline, joka pitää lapset aktiivisina ja sitoutuneina.

Katso video