Sinulla ei ole valittuja tuotteita.

Search Advanced Close

Pallopelit

Monitoimi peliareenat tukevat fyysistä terveyttä ja hyvinvointia tarjoamalla tilaa, jossa lapset, nuoret ja aikuiset voivat kerääntyä ja liikkua yhdessä. Laitteemme ovat erityisen kestäviä, myös ilkivalta huomioiden, ja EN 15312 -standardin mukaan sertifioituja. Kaikkien paneelien suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon toistuvien iskujen vastaanotto, iskujen aiheuttaman äänenvoimakkuuden vähentäminen ja takaamaan optimaalisen pallon pysyvyyden pelitilassa.

Lasten areena

Lapset areena on joustava järjestelmä, johon voit valita aktiviteettipaneelit, maalipäädyt ja metalliverkkopaneelit, sekä valita rakenteen ja lisätä pinnotteen valintasi mukaisesti. Kaikki yksiköt on kehitetty erityisesti 5-11-vuotiaille lapsille.

TUOTTEET

Areenat

HAGS Areena on monipuolinen korkealaatuinen peliareena erilaisiin urheiluihin, kuten mm. jalkapalloon, koripalloon ja lentopalloon. Tarjoamme HAGS Areenaan elinikäisen rakenteellisen takuun, joten myös mielenrauha on taattu.

TUOTTEET

Pelikehät ja -maalit

Pienet pelikehät ovat ihanteellisia taitojen harjoittamiseen ja kehittämiseen. Vahvan teräsrakenteen ansiosta ne soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

TUOTTEET

Lisävarusteet

Toiminnan lisäämiseksi täydennä olemassa olevaa liikuntapaikkaa kestävillä oleilukalusteilla, koripallokoreilla, lentopallopylväillä tai vaikka pöytätennispöydällä.

TUOTTEET