Sinulla ei ole valittuja tuotteita.

Search Advanced Close

Kuinka valita tai rakentaa monitoimituote

Yksi monitoimiyksiköiden tärkeimmistä eduista on se, miten ne antavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää käytettävissä oleva tila: eri kerroksilla olevien erilaisten leikkiaktiviteettien ansiosta ne mahdollistavat paljon erilaista toimintaa suurelle määrälle käyttäjiä samanaikaisesti.

Lisäksi, yhdistämällä lisäpelit fyysisesti haastavampien monitoimituotteiden alatasolle, soveltuu tuote laajemmalle ikäryhmälle ja heikomman toimintakyvyn omaaville lapsille, antaen kaikille mahdollisuuden yhteisöllisyyteen yhteisen leikkin avulla.

1-12 vuotiaille lapsille suunniteltu Uniplay-järjestelmä on ainutlaatuinen yhdistelmärakenne, jonka avulla voit valita minkä tahansa rakenteen budjettiisi ja tilan vaatimuksiin soveltuvaksi, tai suunnitteluideoidesi mukaiseksi.

Sekoita ja yhteensovittaa värejä, materiaaleja ja leikkitoimintoja

1-Valitse haluamasi malliston vakioyksiköistä

Etsitkö ideoita? Jo vakioyksiköistä löytyy sinulle mahdollisesti täydellinen ratkaisu, koska vakiovalikoimamme kattaa eri materiaalitarpeet ja esteettiset vaatimukset.

Selaa alla esitetyt vaihtoehdot ja ota yhteyttä leikkiasiantuntijoidemme tiimiin saadaksesi lisätietoja valikoimasta.

Puu tuotteet
 

Timber multi-play unit UniPlay

Puu & HPL tuotteet
 

Timber and HPL multi-play unit

Teräs & HPL tuotteet
 

Stainless steel multi-play unit UniPlay

3- Valitse erikoisväri

custom multi-play unit UniPlay

Vaikka vakiovalikoimassamme on jo tarjolla useita värivaihtoehtoja, monet asiakkaat tilaavat erikoisväriyhdistelmiä jotka soveltuvat kohteeseen paremmin. Voimme valmistaa minkä tahansa värisiä tolppia, lattioita ja kattojaRAL-värikartasta *

* Vaikuttaa toimitusaikaan ja hintaan

2- Vaihda leikkikomponentteja

custom multi-play unit UniPlay

Olet ehkä löytänyt Uniplay-mallin, joka sopisi täydellisesti kohteeseesi, mutta haluaisit vaikkapa kiipeilyverkon liukumäen sijaan. Malliston komponentteja voidaan mukauttaa helposti*;  sinua hemmotellaan valinnassa.  50 vaihdettavalla komponentilla* Tiimimme työskentelee kanssasi suunnitteluvaiheessa varmistaakseen, että uusi malli on voimassa olevien turvallisuusmääräysten mukainen.

4- 4- Rakenna täysin oma UniPlay tuotteesi

custom mulit-play unit UniPlay

Joskus asiakkaamme haluavat eri syistä täysin räätälöityä rakennetta: he haluavat, että leikkialue peilaa ympäröivää arkkitehtuuria tai paikallisia maamerkkejä, kohteessa on hyvin erityisiä rajoitteita, tai he haluavat kertoa kohteen tai ympäristön ainutlaatuisesta tarinasta ja luoda kiehtovan asukkaita yhdistävän ulkoalueen josta voivat olla ylpeitä.

Multi-play unit UniPlay steel or timber posts

Teräs vai puu tolppa

Valitse joko kaarnanruskea mänty galvanoiduin teräsanturoin tai  pulverimaalattu/ruostumatonteräs tolpat maksimaaliseen kestävyyteen.

Multi-play unit UniPlay panels

Puu- tai HPL-paneelit

Paneelit ovat saatavana ruskeina, punaisina tai vihreinä valintasi mukaan joko perinteisen näköisenä puulankuin tai kestävällä ja värikkäällä HPL-vaihtoehdolla.

Multi-play unit UniPlay decks

Puu & HPL-tasot

Täydennä luonnollista ulkonäköä kaarnanruskeilla puutasoilla, neliön tai kolmion muodoissa, tai valitse erittäin kestävä musta HPL liukumattomalla pinnalla.

Multi-play units UniPlay timber steel HPL stainless steel

Mikä on sinulle parasta!

Lue lisää materiaaleistamme, joita käytämme UniPlay tuotesarjassa.

Laajenna UniPlay-yksikön mahdollisuuksia

1 Yhdistä kaksi MultiPlay vakiotuotetta

custom multi-play unit UniPlay

Tämä on helpoin ja nopein tapa luoda räätälöity yksikkö, koska se vaatii vain vähän ylimääräistä suunnittelutyötä, mikä on paras vaihtoehto kohteissa joissa tiukat määräajat. Tämä mahdollistaa myös sen, että voit rakentaa leikkiyhdistelmän vaiheittain budjetin salliessa.

2 - Rakenna pystysuoraan

custom multi-play unit UniPlay

Korkeilla torneilla saadaan leikkipaikoille huomiopiste, joka varmasti herättää kävijöiden huomion. UniPlayn ainutlaatuinen modulaarinen muotoilu mahdollistaa lattioiden lisäämisen ja tornin rakentamisen jopa 10 metrin korkeuteen saakka.

3 - Laajenna vaakatasossa

custom multi-play unit UniPlay

Sama periaate koskee vaakatasoon rakentamista, jossa kolmio- ja neliötasoja voidaan yhdistää monin tavoin ja näin luoda räätälöityjä rakennelmia.

Rakenna leikkipaikka kaltevalle pinnalle

custom multi-play unit UniPlay

Luonnollinen maasto voidaan sisällyttää UniPlay-yksikön suunnitteluun, laajentaen leikkikokemusta entisestään. Koska pylväät ovat erikokoisia, voidaan niistä luoda rakenne maaston muodon mukaisesti hyödyntäen haastavaa kaltevaa maata (sopivien leikkitoimintojen ja pohjakerroksen moduuleiden valitsemiseen suosittelemme  pyytämään ehdotelmaa Hags suunnittelutiimiltä, joka on luonut tuhansia haastavia mutta turvallisia kaltevan pinnan leikkirakenteita). Lapset ovat luonnostaan kiinnostuneita vaihtelevista maan pinnan muodoista, joten kaltevan pinnan käyttö ja sille ranekkettava erikoisleikkiväline maksimaalistaa kohteen leikkiarvon.

Sisällytä Monitoimiväline osaksi maisemaa

custom multi-play unit UniPlay

Puut, pensaat, kivet ja kivet auttavat luomaan moni-aistillisen ympäristön, jossa lapset voivat tutustua luontoon, kehittää keskeisiä motorisia taitoja ja käyttää mielikuvitustaan; Ne tarjoavat myös elinympäristön lukuisille eliölajeille, mikä edistää biologista monimuotoisuutta. Viime aikoina on korostettu suuresti, kuinka tärkeät luonnon tilat ovat ihmisten terveydelle ja hyvinvoinnille ja kuinka tärkeä niiden säilyttäminen on tulevaisuutemme kannalta. Siksi monet asiakkaat pyytävät meitä säilyttämään ja suojelemaan näitä luonnollisia ominaisuuksia leikkialuetta suunnitellessa ja asentaessa. Luonnonmukaisen ympäristön säilyttäminen pehmentää leikkipaikan visuaalista vaikutusta, joka on tärkeä ominaisuus paikoissa, joissa on tiukat suojelustandardit ja joissa laitteiden on oltava yhteneväisiä ympäröivälle ympäristölle. UniPlayn joustavuuden ansiosta pystymme helposti ratkaisemaan haasteita, joita maisemoinnin haasteet voivat aiheuttaa, sisällyttämällä ne jo etukäteen suunnitteluun ja varmistamalla samalla, että kaikki turvallisuusvaatimukset täyttyvät ja ettei vaaraa muodostu ympäristölle eikä leikkijöille. Voimme myös rakentaa monitoimivälineitä, joilla on suuri leikkiarvo, mutta jotka sopivat suhteellisen pienelle alueelle, esimerkiksi kulkureitin ja metsän välille.

- Haluatko tietää lisää kuinka luoda inspiroivia maisemointiin soveluvia leikkialueita? Lue Leikkiympäristön suunnittelu -oppaamme.

Suomi

J-Trading OY/AB
Kuriiritie 15
01510 Vantaa
Finland

Seuraa HAGS

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai haluaisit lisätietoja tuotteistamme, leikkipaikkarakentamisesta tai niihin liittyvistä turvallisuuskysymyksistä, voit soittaa, laittaa sähköpostia tai poiketa toimipaikassamme.